اطعم فراخ مقرمشة
1-الفرخة تتقطع وتتغسل.ونتبلها.
2-التتبيلة (نفرم 3 بصلات وناخد ماء البصل+ملح+فلفل اسود+كسبرة ناشفة+
عصير نص لمونة+3 فص ثوم مفروم ناعم+نص معلقة صغيرة تتبيلة فراخ من العطار+معلقة كبيرة مستردة+نص علبة زبادي)
3-نسيبها متبلة 8 ساعات في الثلاجة
4-الفراخ المتبلة نقلبها في الدقيق الابيض ثم البيض ثم نقلبها في الخليط ده(2 كوب دقيق ابيض+1 كوب دقيق ذرة اصفر)
5-نسيبها نص ساعة في الثلاجة
6-نقليها في زيت ذرة غزير مضاف اليه 2 معلقة سمنه ونسخنه خالص.
7-نضع الفراخ في الزيت.نهدي النار.نغطي الطاسة.نقلبها لمدة 10 دقايق حتي تصفر
وبالهنا والشفااااااااااااء
1-الفرخة تتقطع وتتغسل.ونتبلها.
2-التتبيلة (نفرم 3 بصلات وناخد ماء البصل+ملح+فلفل اسود+كسبرة ناشفة+
عصير نص لمونة+3 فص ثوم مفروم ناعم+نص معلقة صغيرة تتبيلة فراخ من العطار+معلقة كبيرة مستردة+نص علبة زبادي)
3-نسيبها متبلة 8 ساعات في الثلاجة
4-الفراخ المتبلة نقلبها في الدقيق الابيض ثم البيض ثم نقلبها في الخليط ده(2 كوب دقيق ابيض+1 كوب دقيق ذرة اصفر)
5-نسيبها نص ساعة في الثلاجة
6-نقليها في زيت ذرة غزير مضاف اليه 2 معلقة سمنه ونسخنه خالص.
7-نضع الفراخ في الزيت.نهدي النار.نغطي الطاسة.نقلبها لمدة 10 دقايق حتي تصفر
وبالهنا والشفااااااااااااء
2017-03-28, 23:36 من طرف ahmed elhosany
» مؤسسة النور للتسويق العقاري
2015-10-14, 18:46 من طرف كوكب المعرفة
» احسن شركه مستلزمات طبية بمصر
2015-09-22, 01:45 من طرف كوكب المعرفة
» الاكسسورات والشنط والملابس الداخليه
2015-09-22, 01:44 من طرف كوكب المعرفة
» الزي المدرسي وارواب التخرج واليونيفورم و المفروشات
2015-09-22, 01:43 من طرف كوكب المعرفة
» جميع انواع الديسبوسبل للمستشفيات والمراكز الطبية
2015-09-22, 01:41 من طرف كوكب المعرفة
» جميع انواع اليونيفورم والعبايات والتيشرتات
2015-09-22, 01:40 من طرف كوكب المعرفة
» مصنع فاشون جروب للتجارة
2015-08-05, 17:24 من طرف nona fawzy
» مصنع فاشون جروب للتجارة
2015-07-30, 18:11 من طرف nona fawzy
» فاشون جروب fg (لتصنيع واستراد الملابس النسائيه)
2015-07-29, 22:44 من طرف fashion group