منتــديات لامـــــــــور


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم , أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد!
يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة
في المنتدى .
مع تحيات إدارة منتديات لامور


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتــديات لامـــــــــور


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم , أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد!
يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة
في المنتدى .
مع تحيات إدارة منتديات لامور

منتــديات لامـــــــــور

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتــديات لامـــــــــور

ملابس كاجوال للشباب


    السويسرول

    ام مريم
    ام مريم
    مشرفة المنتديات الإسلامية ومنتدى المطبخ الشامل
    مشرفة المنتديات الإسلامية ومنتدى المطبخ الشامل


    السويسرول  Empty السويسرول

    مُساهمة من طرف ام مريم 2011-12-04, 23:52

    السويسرول





    3بيضات
    نص كوبايه سكر
    نص كوبايه دقيق ورشه فانيليا -نص معلقه بيكنج بودر
    الطريقه هاتضربى البيض والسكر كويس اوى لغايه ما يعملو قوام غليظ
    والسكر يدوب وتضيفى الفانيليا
    وبعدين الدقيق المنخول مع البودر وتقلبيه خفيفه
    وفى صنيه مدهونه زيت وفى فرن حار 10 دقايق لغايه ما الوش ياخد اللون
    الدهبى
    تخرج وعلى فوطه تطلعيها وتدهنى الوش كريمه مربى زى ماتحبى
    انا المربى ماكنتش كفايه عندى حطيت عليها معلقه عسل اسود وكنت خايفه
    من النتيجه بس قولت هاتتاكل عشان الحديد اللى فيه وعمر بيدوخنى فى اكل البيت
    المهم
    تفردى المربى او القشطه او الكريمه على الوش والكيكه لسه سخنه عشان
    بتنشف بسرعه وتلفيها رول وفى كيس بلاستيك وعلى التلاجه عددددددددددددددل
    وتطلع تقطعيها والف هنا وشفا


      الوقت/التاريخ الآن هو 2024-05-20, 02:11