تشيز كيك عالبارد
انا دايما كنت بعملها في الفرن بس لما دقت البارده عجبتني اوي لانها سهله
و
علبة لبن مكثف (يفضل غير محلي )لو المحلي يبقي مش حنزود سكر
ليمونه
علبة جبنه كيري كبيره
معلقه جيلاتينه
علبة زبادي
للقاعده
علبة بسكوت ماري و انا غيرت شويه في الوصفه دي و حطيت علي البسكوت معلقه كاكاو و ممكن قرفه
معلقتين سكر
باكو زبده صغير او فنجان زبده سايله
الطريقه
1-
سيحي الزبده و اخلطيها كويس بالبسكوت المطحون و عليها معلقتين سكر
ممكن تدقي البسكوت و ممكن في الكبه
2 حتحطي كل المكونات في الكبه او مفرمه البصل او الخلاط لكن مضرب البيض لا
علشان مش عايزينها تكلكع لازم تكون زي الكريمه و اخفقيها كويس
3-دوبي الجيلاتينه في ميه سخنه كويس و صفيها و انتي بتحطيها لااااازم تصفيها
انا بحطها في الصينيه اللي بتتفتح من الجنب علشان يبقي شكلها احلي
و بطلع كيس فراوله من الفريزر علي النار علي طول زي ما هو مع نصف فنجان ميه و ربع كوب سكر لو عايزه اكتر زودي
و انا بحبها بالفراوله الفريش احلي من المربي
الكراميل زيها بالظبط بس بدل الفراوله صوص كراميل و ليه طريقتين
1- علبه لبن مكثف محلي و حطيها في حله 3 ساعات علي النار بس لازم تتغطي بالميه و لما تبرد
لفتحيها و حتلاقي احلي كراميل
2-هاتي تلات اربع كوب سكر و معاه سنه ميه علي النار و لما يبقي لونه دهبي حطي عليه كوب كريمه لباني او قشطه نستله او بوني و اتقلبي جامد حتلاقيه كلكع ماتقلقيش وطي عليه شويه مع التقليب المستمر و حيبقي صوص كراميل روعه برضه و بالهنا و الشفا
[center]
انا دايما كنت بعملها في الفرن بس لما دقت البارده عجبتني اوي لانها سهله
و
علبة لبن مكثف (يفضل غير محلي )لو المحلي يبقي مش حنزود سكر
ليمونه
علبة جبنه كيري كبيره
معلقه جيلاتينه
علبة زبادي
للقاعده
علبة بسكوت ماري و انا غيرت شويه في الوصفه دي و حطيت علي البسكوت معلقه كاكاو و ممكن قرفه
معلقتين سكر
باكو زبده صغير او فنجان زبده سايله
الطريقه
1-
سيحي الزبده و اخلطيها كويس بالبسكوت المطحون و عليها معلقتين سكر
ممكن تدقي البسكوت و ممكن في الكبه
2 حتحطي كل المكونات في الكبه او مفرمه البصل او الخلاط لكن مضرب البيض لا
علشان مش عايزينها تكلكع لازم تكون زي الكريمه و اخفقيها كويس
3-دوبي الجيلاتينه في ميه سخنه كويس و صفيها و انتي بتحطيها لااااازم تصفيها
انا بحطها في الصينيه اللي بتتفتح من الجنب علشان يبقي شكلها احلي
و بطلع كيس فراوله من الفريزر علي النار علي طول زي ما هو مع نصف فنجان ميه و ربع كوب سكر لو عايزه اكتر زودي
و انا بحبها بالفراوله الفريش احلي من المربي
الكراميل زيها بالظبط بس بدل الفراوله صوص كراميل و ليه طريقتين
1- علبه لبن مكثف محلي و حطيها في حله 3 ساعات علي النار بس لازم تتغطي بالميه و لما تبرد
لفتحيها و حتلاقي احلي كراميل
2-هاتي تلات اربع كوب سكر و معاه سنه ميه علي النار و لما يبقي لونه دهبي حطي عليه كوب كريمه لباني او قشطه نستله او بوني و اتقلبي جامد حتلاقيه كلكع ماتقلقيش وطي عليه شويه مع التقليب المستمر و حيبقي صوص كراميل روعه برضه و بالهنا و الشفا
[center]
2017-03-28, 23:36 من طرف ahmed elhosany
» مؤسسة النور للتسويق العقاري
2015-10-14, 18:46 من طرف كوكب المعرفة
» احسن شركه مستلزمات طبية بمصر
2015-09-22, 01:45 من طرف كوكب المعرفة
» الاكسسورات والشنط والملابس الداخليه
2015-09-22, 01:44 من طرف كوكب المعرفة
» الزي المدرسي وارواب التخرج واليونيفورم و المفروشات
2015-09-22, 01:43 من طرف كوكب المعرفة
» جميع انواع الديسبوسبل للمستشفيات والمراكز الطبية
2015-09-22, 01:41 من طرف كوكب المعرفة
» جميع انواع اليونيفورم والعبايات والتيشرتات
2015-09-22, 01:40 من طرف كوكب المعرفة
» مصنع فاشون جروب للتجارة
2015-08-05, 17:24 من طرف nona fawzy
» مصنع فاشون جروب للتجارة
2015-07-30, 18:11 من طرف nona fawzy
» فاشون جروب fg (لتصنيع واستراد الملابس النسائيه)
2015-07-29, 22:44 من طرف fashion group